torsdag den 29. august 2013

C# / .NET systemudvikler til forretningsudvikling

Søger du en udvikler?
En C# udvikler med speciale i C# / .NET, HTML5/CSS3 & ASP.NET MVC4 som webudvikler?


Så se nærmere på Laurits West!
Ung energisk mand, der er teknologisk velfunderet, stærke kompetencer, samt velbevandret og erfaren udvikler, som følger med på den teknologiske udvikling og er innoverende og kreativ.

Med sine 28 år har han allerede 5 års udvikler erfaring, specielt med C# / .NET og ASP.NET indenfor webudvikling som er hans store passion.

Han går op i effektiv software, lettere arbejdsgange og værdi for kunden og dit firma.
Desværre går han meget op i detaljen, så det kan være svært til tider at skulle levere ikke perfekt software applikationer og webløsninger, på grund af begrænsninger såsom tid/økonomi/andre projekter.
Teamplayer, beskriver ham godt da han elsker de mange inputs og synergier denne arbejdsform skaber, og som udvikler er han kreativ og elsker intelligent software. Han er en sand ildsjæl for webudvikling og følger altid stærkt nye tiltag som kan forbedre og effektificere webudvikling og projekter, og har derfor arbejdet meget med HTML5, CSS3, JSON, AJAX og ASP.NET MVC 4.
Generelt som person er Laurits West en meget harmonisk, glad og positiv kollega der altid er kalr til at hjælpe, og meget lydhør overfor kunden og dennes ønsker og krav til løsningen, uden at være bleg for at komme med forbedringsforslag i håb om at i fællesskab kan skabe den for kunden bedste løsning.

En egenskab der gør ham stærk er hans evne til at sætte sig ind i komplekse situationer nemt og hurtigt, skabe overblik og se hvordan ting kan blive nemmere, stærkere, hurtigere og bedre ved hjælp af performance, usability, og nye egenskaber og muligheder.

Tidligere har han som udvikler arbejdet meget med desktop applikationer, og services, senere datavask og konverteringer, for nuværende at arbejde indenfor hans sande passion - nemlig webudvikling.
Dette giver ham stærke evner som generalist, samtidigt med at han har mange års erfaring indenfor C# / .NET udviklingsverdenen, og gør ham til en stærk Microsoft C# / .NET specialist.


Dette ses også klar af de mange anbefalinger han har fået igennem sin karriere, både i skriftlig form, men ligeledes på de moderne medier LinkedIn hvor Laurits West også er repræsenteret stærkt.

Så søger du en teknist stærk, innovativ ildsjæl så kontakt Laurits West og du vil ikke blive skuffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst