mandag den 12. august 2013

Jobsøgning på den kreative måde uden begrænsninger


Alting bliver mere og mere digitalt.
Førhen sendte man sin ansøgning med post i kuvert og det hele, i dag er langt det meste blevet til emails man sender. Din skat skal ordnes online, hvis du vil låne musik kan du gøre det online, omregistrering af din bil kan foregå online, du kan se din pension måned for måned online og alt muligt andet.

Hvorfor ikke gøre noget anderledes der følger med tiden og gøre din ansøgning til en online ansøgning?

Ved at dengang jeg var barn var der nogle der sendte en cd med et program og en præsentation og video for at skille sig ud. Det kan man også i dag, men det er langt nemmere at gøre det online.

For at skille sig ud skal du fange modtagerens interesse, og hvis du gør ligesom alle de andre så forsvinder du meget nemt i mængden. Derfor du skal lave din ansøgning anderledes og få den gjort online.

Fordelen af dete er at du ikke er begrænset som med en du sender med e-mail.
Oftest er det en PDF ansøgning du sender som skal være begrænset til en enkelt side.

Det er et super fint oplæg at starte på, men din online ansøgning skal være der du vil drage dem hen fra din pdf ansøgning. Her kan du detaljeret fortælle dem alle de detaljer de mangler for at kunne beslutte de vil ansætte dig. Her er der muligheder, plads og større chance for at stå ud af mængden.

Lav en simpel skabelon hvori du kan indsætte deres navn, logo, dato for ansøgningen, noget tekst og nogle felter til det der gør dig speciel.
Det kan være du har en flot titel fra din uddannelse, certificeret scrum master, 10 års erfaring, eller andet kort som er meget nemt målbart for at du er en interessant kandidat.
Så kan du linke til denne ene side med din ansøgning som en virtuel ansøgning hvor du ikke maks må fylde en side, og du kan få den til at pointere væsentlige ting som kan være relevante ved din ansøgning som gør du skiller dig ud fra mængden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst