torsdag den 28. juni 2012

dansksommerhusleje.dk - danmarks nye sommerhusportal



Dette er mit nyeste domæne som jeg har en (ifølge mig selv) unik forretningsmodel som ikke er set ret mange andre steder.
Dette skal starte som et læringsprojekt som på sigt skal udvikle sig til en forretning, men det skal komme lidt efter lidt.

Der er flere steder i boligbranchen som benytter "solgt eller gratis", hvilket jeg vil lave en tvist på på denne portal.
Hvis vi ikke kan udleje dit sommerhus skal det selvfølgelig ikke koste dig noget at have dit sommerhus udstillet hos os. Vores motto er at det skal være fair, og dette er forretningsbetingelser de fleste nok kan indstille sig på er fair.
Gratis annoncering og sikret at du aldrig vil blive opkrævet noget før du selv har tjent penge på din udlejning.

En anden ting vi går meget op i er at siden skal være brugerdrevet. Altså at brugere kan stemme på sommerhuses billeder og dette skal sørge for at dem der kommer og ser på sommerhusene derved siger hvad der er godt og dermed ligger en standart for de sommerhuse og billeder der ligges ind.
Derudover skal der også være en bonus i at brugerne der lejer disse sommerhuse gerne skal give anmeldelser efter de har været der.
Derved skal sommerhuse bedømmes ud fra brugerne siger hvad de synes om uden at have lejet (hvad er interessant som lejer - ting i sommerhuset, placering, billedkvalitet), og også dem der har lejet et sommerhus kan give anmeldelser af stedet for at andre brugere rent faktisk kan se hvad andre der har lejet det mener om stedet.
Således skabes der en atmosfære af at sørge for at lejerne får en god service og en god oplevelse og alle vinder dermed.

Disse ting er rigtigt meget henvendt til slutbrugerne - altså lejerne af sommerhusene - men vi hos dansksommerhusleje.dk er også rigtigt interesseret i at lave meget for udlejerne.
Dette skal ske ved at disse får et internt forum for at kunne diskutere forslag til siden, se statistik for deres sommerhuse (besøgende, udlejninger, fortjeneste etc), men også se en intern liste over hvad der sælger i øjeblikket for at se om de kan forbedre deres egne muligheder.
Hermed menes der at der vises hvilke sommerhuse i områder der udlejes mest, hvilke der ses mest, hvilke er bedst bedømte, og hvilke har bedste anmeldelser og bruge dette som inspiration for at forbedre sine chancer for at få udlejet sit sommerhus.

For at sørge for at brugerne og lejerne skulle komme igen fremover har vi et pointsystem ligesom flybranchen bruger. Travelpoints, travelpoints, som skal være en valuta man får efter at have lejet et sommerhus for at man kan få rabat næste gang man kommer igen som en loyal og stabil kunde.
Dette skal være afhængig af prisklassen for huset således at hvis du lejer en villa med pool og stort område til en dyr pris skal du få flere point til at bruge på et sommerhus næste gang, end en der lejer et lille et der er billigt.
For at skabe en solid branche og model der ikke gør at nogle vil opspare disse point og gemme alle til at få et gratis sommerhus i en periode vil vi sætte en grænse for hvor meget (procent) man maks kan betale via point.

Et andet meget anderledes tiltag er også at vi går ind for man betaler først når du selv har tjent penge - altså når dit sommerhus udlejes. Derved er der intet abonnement eller årlige gebyrer før du selv har fået noget ud af det.
Vi har en billig pris for at have sørget for at skaffe dig en udlejning af dit sommerhus, men for at sikre at populære sommerhuse ikke bliver for "dyre" for udlejere at have på vores side har vi udviklet et system der sikrer en god forretningsmodel for os begge.
Der betales en sum penge for hver uge jeres sommerhus udlejes indtil i har "optjent" prisen på et årsabonemment.
Derved kan man som udlejer starte med at betale dette årsabonnement hvis man ønsker det, eller lade det blive betalt automatisk som ens sommerhus langsomt bliver udlejet uge for uge.
Når du har opnået prisen på et årsabonnement er du sikreet at alle udlejninger fremover resten af året er gratis for dig og dermed er god forretning for dig.

Fremtidsplaner er også at alle sommerhuse skal indskrives med en adresse og vi vil forsøge at indlægge seværdigheder og skabe et forum for seværdigheder, restauranter og spændende arrangementer og oplevelser overalt i Danmark som skal indskrives i siden.
Såldes at man nemt kan se på et sommerhus at der er mange seværdigheder i nærheden, museer olign. for at se om der noget spændende i området. Dette skal ske ved at ud fra en radius (10-20km) fra sommerhuset indlægges seværdigheder.

Og så er der også tanker om at skabe forskellige samarbejder på tværs af brancher.
Dette kunne være at lave samarbejde med tømrere og murere, fotografer olign. som man skulle kunne få rabat igennem siden til at forbedre ens muligheder for at få solgt sit sommerhus mere ud ved at lave forbedringer på annoncen eller hjemmet og samtidigt opnå en rabat på det udførte arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst