onsdag den 12. september 2012

Mere effektivt at få dit firma på Google+ ??


Overvejer du om det kan betale sig at få dit firma på Google+ ?

Mange tror fejlagtigt at Google+ skal være konkurrent til Facebook og være et socialt netværk, men skal det faktisk ikke. Det er Googles egen platform som skal sikre dem en større og mere aktiv brugerskare.
Hvis du har en "væg" og kan dele ting med folk og både dit eget indhold men også andres, så giver det Google enormt meget information omkring dig og hvad du kan li.
Dette kan Google bruge til at gøre søgninger til dig endnu bedre fordi Google nu VED mere om dig! Også fordi at når du synes godt om noget med dine venner eller deler deres, eller en af dine venner synes godt om noget af dit indhold (+1 hos Google) så får de information om dig, om dine venner og dine og dine venners vaner og ting i kan li.

Oveni dette så er det en rigtigt god platform fordi folk der har en væg og kan dele det med sine venner er mere aktive end at skulle sende en mail til sine 3 bedste venner med "se her den her video er sjov" eller "læs lige det her - det er da for vildt!" - men hvis du kan dele det på din væg så er det en nem platform at dele på og dermed tilkendegive dine mønstre og ønsker og samtidigt kan dine venner gøre det samme ved at interagere med din væg.

Da Google jo er i søgebrancen er det ikke kun vigtigt at kunne levere gode resultater til dig, for det er ikke alle der synes Google+ er "the shitness" eller har lyst til at bruge deres tid på en sådan platform.
Men det som Google også lever af er at folk fortæller hvad der er godt, spændende, sjovt og lign. og med +1'er kan man nu tilkendegive at dette indhold kan jeg godt li og det giver Google værdi ved at man kan give dette som en hjælp til søgeresultater for hvis to konkurrerende sider er i samme søgeresultat og den ene har 50 stks +1'er, og den anden har 2, så er det jo en indikation for hvor brugbart og populært og godt indholdet af denne side er. Dermed kan Google bruge det som en nem og hurtig måde at få folk til at vise hvad der er godt.
Og igen det er NEMMERE at trykke på en +1 knap end det er at skulle lave et link til siden et eller andet sted på nettet, og måske har du ikke engang noget sted offentligt at kunne dele dette link med nogen.
Nu har Google gjort det nemt for hele verden at kunne fortælle hvad der er godt på en nem og hurtig måde, få andre involveret og dermed tjene flere penge.

Så er det en ide at komme på Google+ ?
Det synes jeg bestemt! Tror absolut at +1 og Google+ vil blive meget større og meget mere vigtigt med tiden så jo før du kommer i gang jo bedre.
Det vil være endnu et sted ligesom Facebook, Twitter etc. som du vil kunne promovere din side, dine konkurrencer, dine nyheder etc. og endnu et sted som Google vil kunne få mulighed for at finde information om dig, din side, dine produkter, konkurrencer, folks tilkendegivelser overfor disse.
For tror at i fremtiden vil +1'er afgøre i langt højere grad hvor din side placeres i søgeresultater.

Så det er kun at komme i gang og få lavet din Google+ side og få endnu mere besøgende og komme længere op på Googles resultatside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst