fredag den 7. september 2012

Biologisk teknologi er fremtidens udvikling

Jeg har netop læst denne artikel: http://newz.dk/nu-kan-en-plante-blive-interaktiv
Heri står at man nu kan aflæse hvor du rør en plante henne, og dermed kan du vise på en skærm hvor du rører planten.
Når det er sagt giver det en masse muligheder med at udføre ting når du rør blade, stængel, blomst, krone eller andet forskelligt.

Det er da VILDT fascinerende! Prøv at forestil dig hvad der kan gøre for dine devices og muligheder - både privat og på jobbet. Du kan have en plante ovre i hjørnet der pludselig har en funktion..
Det kan være den står lige ved døren når man kommer ind og du skal blot føre dine fingre op langs stængelen for at skrue op for lysstyrken i rummet og ned for at dimme den længere ned. Og hvis du ønsker en forudindstillet setting rører du bare ved bladende som giver en stigning i lysstyrke jo længere op på planten du kommer.

Det er noget man vil kunne bruge både på arbejde og derhjemme i stor stil. Det kan have meget betydning for kontorlandskaberne og gøre at planter "naturligt" bliver en større del af kontorlandskabet og dit hjem fordi de nu får eller udskifter eller udvider eksisterende funktioner.
Men det sjove er så også spørgsmålet hvad gør man hvis man er dårlig til at passe sine planter, de får lus eller blade dør som før havde en funktion.
Det vil jo nok være man ikke erstatter kontakter i huset med planter komplet, men vil gøre man ikke skal rejse sig til en kontakt fordi man kan bruge sine planter til det i stedet.
Men det giver da nogle interessante muligheder, men samtidigt også nogle meget interessante udfordringer.
Hvad hvis man er ligeglad med sine planter og det bare er noget pynt man ikke husker at vande og vedligeholde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst