onsdag den 20. november 2013

Oldschool gaming på tv'et til multimedieløsningen


Jeg er jo ved at lave en multimedieløsning som skal være en der kan afspille alle film, musik osv. og være en lille kasse ved siden af tv'et der kan klare alt og levere fede løsninger.
På det seneste er jeg kommet i tanke om man også kan installere gamle spil på sådan en svend og lege lidt med dem også og have alle ens fede gamle amiga og commadore spil lige der på tv'et.
Man kan installere en dosbox sammen med et hav af spil, og når man selv bliver lidt nostalgisk eller får besøg af venner og familie så kan det hele køre fra den af.

Nu er mit problem så blot hvordan jeg får lavet en pæn smart og nem løsning til dosbox'en for det er en lille smule besværligt at skulle mounte, og selv gå ind i mapperne og starte det rigtige.
Så sidder og tænker på at lave noget der kan give et overblik over ens gamle spil på ens dosbox, med beskrivelse, screenshots, kategori og eventuelt ratings og så med et klik så skal den selv starte spillet hvor det nu er placeret.


Lidt alla XBMC, blot til de gode gamle dosspil. Så du får overblikket, og en-kliks løsninger, så selv den ikke teknisk dame derhjemme i huset også kan finde ud af det.
Så man kan sidde allesammen og blive helt nostalgisk til en hyggeaften eller fest og gøre det nemt og hurtigt på en sjov moderne måde.



Det ser faktisk ud til man kan få en såkald DOSBOX MANAGER (http://android.brothersoft.com/dosbox_manager-348272.html) som vil kunne organisere dine dosbox-spil (denne er android baseret).
Se nærmere her: http://www.dosbox.com/wiki/DOSBoxFrontends

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst