mandag den 23. juli 2012

Launchy gør din dag lettere


Det lille program launchy er gratis, hurtigt, nemt og effektivt. Oveni gør den også din dag og dig mere effektiv.
Ofte skal man lige vende sig til at benytte sådan et værktøj fordi det er anderledes og meget nemmere, men man skal lige vende sig til det og huske sig selv på at gøre det på denne måde også.

Launchy er et lille enkelt program der gør det nemt for dig altid at have de filer eller programmer du har behov for til rådighed lige ved dine fingerspidser.
Det fungerer ved at du sætter en genvej op på din maskine til at starte Launchy, (det kan være alt + space eller lign som er nemt og ikke har en allerede defineret shortcut) hvorefter den viser et lille program på skærmen som du kan søge i.
Det fungerer ligesom windows søgningen, bare meget bedre, hurtigere og meget mere tilpasset til dig og dit brugsmønster.
Du kan selv sætte op hvilke lokationer launchy skal gennemsøge for at kunne finde, så den kan finde alle dine programmer, alle dine dokumenter, dine visual studio projekter, dit music, you name it.
Men det bedste er at du kan selv sige den kun skal søge der og der fordi det er ting du har behov for der, men andre steder behøver den ikke spilde sine kræfter. Og så er den enormt hurtig både til at indeksere dine filer, men også til at levere søgeresultater for dig og gør at alt du bruger tit er lige for enden af dine fingerspidser - hurtigt, nemt og effektivt.

Prøv det i en uge og se om det ikke er noget der kan hjælpe dig i din hverdag i stedet for alle de museklik :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst