mandag den 30. juli 2012

Intelligente løsninger (fra Samsung Galaxy S3)


Det er sjovt nu jeg har min Samsung Galaxy S3 og har haft den i noget tid og det sjove er at den er intuitiv og smart således du kan gøre rigtigt mange "simple" ting meget nemmere.
Det lidt ligesom at gå fra en bil med centrallås og til at få fjernbetjent centrallås.
Forskellen er lille ved om du skal tage nøglen frem og låse, eller bare bruge centrallåsen - en lille forskel, men man mærker hurtigt at det er bare MEGET nemmere med centrallås.
Og ja det er lidt det samme med Samsung Galaxy S3 for det er nemme ting der bliver "bare lidt" nemmere og pludselig så er alting bare meget nemmere.
Dette er specielt fordi alting foregår med gestures eller lign. som gør du nemt og hurtigt og effektivt kan få udført ting du gør meget.

Samme tanke fyldte mig med at man burde lave en gesture-genkendelse til projektorer som integrerede med Powerpoint.
Nu har man en lille pen med knap på, få hjælp af en kollega der med et nik vil klikke for dig, eller du selv gør det via mus eller tastatur.

Det fede ville bare være at du således udelukkende ville kunne fokusere på det vigtige og holde dit flow oppe uden at miste fokus. Du ville kunne fokusere på din præsentation og dit indhold og ikke blive afbrudt og miste fokus på at skulle nikke eller selv trykke på noget. Nu ville du kunne lave genkendelsesmønstre for hvordan overgangen skulle være, hvornår næste skridt skulle afvikles og meget andet.

Det er det fremtiden er om : intelligente løsninger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst