tirsdag den 24. juli 2012

Fremtiden er byen i skyen?

Nu læste jeg lige http://newz.dk/nu-skal-gaagaden-vaere-online som jo er en fantastisk ide! ABSOLUT!
Og den ligger jo lige til højrebenet og tror at det vil kunne hjælpe rigtigt mange mindre virksomheder.
Netop derfor er det smart at have skyløsninger og skyudvikling fordi det baner vej for nye forretningsmuligheder og forretningsveje og løsninger hvor man kan fokusere på det vigtige - nemlig forretningsmodellen og løsningen og ikke hvad med plads, hvad med servere, hvad med efterspørgsel så vi har power nok, hvad med loadbalancing etc. etc. etc.

Nu skal du blot fokusere på at din ide skal blive til virkelighed.

Så at du vil have samme muligheder som et shoppingcenter, bare online er jo genialt.
For tit når du går i et shoppingcenter kigger du på oversigten fordi du skal finde sko, og pludselig ser du hov der var også noget med gadgets det kunne være meget spændende at se på også - og ved at lave dette online vil du lave have en stor besparelse både som kunde og virksomhed - men stadig kunne lave det uhyre spændende ved det hele er placeret på nettet så du kan lave en masse spændende interaktive reklamer der gør det spændende at gå fra "butik" til butik.
Man kan også nemt lave noget samarbejde imellem butikkerne ved at sige når du har købt for x kroner i "centeret" får du en rabatkupon eller hvis du handler der så får du samtidigt mulighed for at få rabat hvis du handler der også. Eller hvis du køber for mere end xxx så opnår man også noget benefits og besparelse.

Pisse god ide, og pisse irriterende man ikke selv er kommet på den

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst