tirsdag den 8. juli 2014

Vær en mand og tag ansvar som udvikler!

Jeg arbejder nuværende som udvikler sammen med en der er så ansvars-fraskrivende (eller distræt) som nogen jeg nogensinde har mødt!
Manden er rigtigt god til at finde på hans egne små smarte løsninger som ændrer alt muligt, men som han så ikke fortæller andre i gruppen.
Desværre så laver han så meget ofte sine egne ting om fordi de enten ikke virker, ødelægger allerede fungerende funktionalitet, eller han vil lave det på en anden måde igen og opfinde den dybe tallerken.
Det resulterer ret ofte i at når man merger sammen med hans version så er der kommet noget på, og lige efter skal det slettes og ændres.


Det kan godt forvirre en ret så meget, og det betyder så at man spørger til hvad med det og det.
På trods af man kan vise ham det kommer fra et change-set som han står for, så mener han hårdnakket stadig at man måske selv har lavet noget man har glemt noget om, for han har ihvertfald ikke glemt noget eller haft noget med det der at gøre.


Vær en mand og hvis du får beviserne for det så indrøm og sig det må være dig og fiks det, i stedet for at slå ud med armene og sige det kender jeg ikke til, i håb om anden tager en beslutning om det skal med eller ej, som han så bagefter kan gå til personen med og sige hov hov du har da lige lavet en fejl og være sur og irriteret på personen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst