onsdag den 14. marts 2012

Udvikling af en systemudvikler


Jeg er en meget ambitiøs person, som samtidigt er uhyre nysgerrig.
Dette kommer til udtryk ved at jeg er meget lærenem og meget lærelysten. Elsker at udfordre mig selv, og lære nyt og smartere. Derfor vil jeg altid gerne prøve nyt og mere af, og oftest har jeg en serie af ting jeg gerne vil prøve af, men ikke tiden til det. Dette er også fordi jeg kan lide at gå i dybden og specialisere mig, så jeg får tingene ind under huden så jeg kan bruge det konkret i den rigtige kontekst og måde så derfor kan jeg ofte fordybe mig i en længere periode i en teknologi og kompetence.


Flere gange af tidligere og nuværende kolleger har jeg fået og vide jeg er god til at hurtigt sætte mig ind i komplicerede og avancerede forretningsprocesser/forretningssystemer og komplete problemstillinger.
Adskillige af dem har også måtte give mig ret i det jeg selv mener, nemlig at jeg er yderst kreativ, og ofte kan komme med godt input til forbedringer for at forsøge at forbedre produktet for alle, uanset om det er svært eller nemt at lave.
Som person har jeg også en personlig filosofi at den eneste vej frem er igennem udvikling (haha jeg er systemudvikler). Dette menes dog seriøst da jeg mener man har et ansvar for at følge med teknologien, og man skal forbedre sig selv for at optimere sin kode, lave bedre produkter, hurtigere og mere effektivt.
Dette er selvfølgelig for mig selv, men til dels også fordi det bare er fedt at være i kontakt med kunde og forstå deres behov og så komme med kreativt input de kan arbejde med og skabe en synergi-effekt som i samarbejde skaber et helt nyt produkt (og måske nye forretningsprocesser) som passer bedre til forretningen, og optimerer arbejdsgange og som gør kunden gladere for det leverede. DET elsker jeg, så hvis jeg kan optimere mig selv og det jeg skaber kan jeg også skabe noget bedre, større og bedre for kunden og vi bliver alle gladere.
En dag når tiden er til det vil jeg også gerne tage noget videreuddannelse, for at videreuddanne mig selv yderligere. Der er rigtigt meget som jeg har lært det seneste år som er super fedt, og kan netop mærke at det gør mig glad jeg forbedrer mig selv og mine udvikler kompetencer fordi jeg bliver mere effektiv. Det er SÅ fedt!
Så hvis jeg kan få videreuddannelse er jeg sikker på jeg ville blive lige så glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst