tirsdag den 21. maj 2013

Kloge hoveder på GeekCV.dk


GeekCV.dk skal være det nye anderledes sted for at lave et dedikeret nemt og smart udvikler cv.
Her skal du have muligheden for at kunne lave et CV der er vedligeholder sig selv så du kan fokusere på det der er vigtigt! Din karriere, arbejde og eventuel jobsøgning (evt. efter drømmejobbet).

Derfor er det klart vi har behov for de kloge hoveder på GeekCV.dk, fordi det er her de har mulighed for at lave et intelligent CV der vedligeholder sig for dem. Her de har mulighed for at fremvise deres potentiale og evner, her kan de vise deres ønsker og drømme samtidigt med de kan vise hvad de har opnået af sejre og succeser.

Vi har brug for de kloge hoveder fordi det er dem der er sværest at præsentere.
Det er dem med mest erfaring, og flest krav til sådan et cv der skal kunne håndtere og rumme alle de situationer de har været i.
Derfor ønsker vi at alle dem der er specialister i databaser, .net, sharepoint, dynamix, cms systemer og lign. skal kunne vise deres potentiale og styrker på GeekCV.dk. Det skal være som et levende cv de altid vil kunne sende ud til folk uden konstant at skulle opdatere og tilpasse.
Fordelen vil være at så længe der ikke er ændret noget i deres arbejds eller uddannelses-situation vil deres GeekCV selv holde sig opdateret så de ikke hver gang skal validere om perioder og datoer er opdateret, eller år og måneders erfaring med forskellige kompetencer er korrekte og opdateret til de korrekte tal.
Det vil deres GeekCV automatisk gøre for dem, samtidigt med at det vil altid præsentere deres CV på en langt mere intelligent måde og altid blive vist således det er optimeret til at det mest relevante præsenteres bedst muligt.
Så hvis man opdaterer sine data, så ændres præsentationen således at der nu vises det som er bedst i denne givne situation.

Så du slipper for at selv ændre layout og gøre en masse fordi du har fået en certificering i noget. Nej det gør dit GeekCV helt automatisk for dig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst