tirsdag den 14. maj 2013

Geek CV til brugerregistrering (Lukket Beta)


Er snart ved at kunne lave en mindre lukket beta test af selve brugeroprettelsen på Geek CV.
Der er lavet splashscreen til at noget kommer, og så vil man kunne få en bagdørsadgang til en lukket beta brugertest. Det skal være en lukket brugertest på et maks antal brugere der kan teste selve oprettelsesproceduren, og det skærmbillede til at administrere ens data.

Dette er for at få noget respons og feedback på fejl, farlige situationer, datafejl, dårligt design, og andre ting som brugere vil kunne se som uhensigtsmæssigt.

Planen er som følger.

Lukket Beta test
phase 1 : Brugeroprettelse/indmeldelse/login
phase 2 : Indskrive brugerdata
phase 3 : Præsentation af data

Den lukkede brugergruppe vil endnu ikke være specielt stor så i omegnen af max. 50 brugere som vil kunne fungere som beta testere. Jeg har allerede en ide om hvor disse testere skal komme fra og regner med en stor del af dem hurtigt vil komme derfra. Tanken er at disse beta testere vil kunne få mere credit senere hen som sitet vokser på grund af de har hjulpet med feedback på sitet.
Muligvis jeg skal lave en mulighed på beta test sitet med mulighed for at indrapportere feedback således jeg kan registrere hvilke brugere der har hjulpet lidt og meget, og give dem noget retur i forhold til deres brugerindsats.

Til at starte med vil der være mulighed for at give feedback som enkeltbruger, efter ca. en måned vil der blive åbnet op for at man kan se andres feedback på siden så man ikke indrapportere det samme feedback.
Det skal siges at dette vil være en mulighed som kommer frem når gruppen af testere vil vokse så jeg slipper for at gennemlæse samme fejl og feedbacks igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst