onsdag den 10. september 2014

Manglende film i XBMC?


Nu man har fået en XMBC maskine, og alt spiller, så kan man opdage nogle gange at de film man har lagt ind, ikke kan findes.
Så fx ældre film kan ikke findes fra en scraper, eller der er noget der ikke passer så den ikke kan finde dem. Dette gør at filen ikke vises i Movies, men skal findes manuelt i Video i listen af filer.

Det kan godt være ret irriterende, for selvom der ikke er noget information på filen vil man stadig gerne have den i Movies for så er alle film samlet i en liste, så man ikke skal i Video for at lede efter enkelte manglende filer.

Det er der en løsning på! Missing Movie Scanner (add-on):
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-on:Missing_Movie_Scanner

Jeg var selv gået i gang med at lave et lille program der kunne omdøbe mine mapper så de hed det korrekte, sammen med mediefilen indeni, men det viste sig så at være ligegyldigt.
Så mit program bliver nok bare brugt til at analysere mapper, få dem stuktureret og opstillet ensartet med samme format, så man nemmere kan se filsamlinger i filerne også fordi filformatering er ens.

Den kan analysere:
 - Tekst
 - Splitter ("-" eller ":")
 - Year (1994)
 - Source (DVDSrc)
 - Format (Xvid)
 - Quality (1080p)
 - Prefix ([LeAd]
 - Ripper (eksperimental)

Så den kan omdøbe din mappe og filer til noget mere korrekt, med et filnavn og årstal og fjerne de unødige elementer såsom "Source", "Format", "Quality", "Prefix" etc.

Det vil der komme mere om senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst