torsdag den 27. marts 2014

Et spændende CV skaber jobmuligheder


Hvis du gerne vil have et anderledes cv så stå ud af mængden, og ikke gør som alle andre.
De fleste laver deres cv som så mange andre - i punktform af deres liv.
I stedet bør du overveje at skrive det som din livshistorie i forkortet udgave.
Det er spændende, for det er faktisk noget der er værd at læse frem for en opremsning af alle mulige ligegyldige detaljer som ikke har noget til at binde dem sammen.
Hvorfor forlod du det job? Hvorfor blev du der så længe? Hvorfor blev du der så kort tid? Fortæl om en af jeres store bedrifter, og hvor mange projekter var du med til at lave? Hvor mange projekter var du lead arkitekt på og hvad gjorde dig så god til det? Hvordan er du anderledes end andre lead arkitekter?


Der er masser af muligheder for at fortælle noget der er interessant, som er værd at læse fremfor punktform af dit liv, for det fortæller ikke meget om dig og hvorfor du er god. At fortælle du var med til at levere et projekt til 13 millioner, siger ikke ret meget om dig - det er langt mere spændende hvorfor du kom med i projektet, hvad du gjorde som var godt, og om du fik ros for noget.

Det skal selvfølgelig ikke være en roman, men ved at fortælle din historie i stedet så lærer man noget om dig, og det er det der er relevant for din kommende arbejdsgiver! Hvordan er du, hvad går du op i og brænder for? Hvad har du gjort af gode ting som er noget som en virksomhed ville kunne bruge til noget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst