onsdag den 23. oktober 2013

C# udvikler til din virksomhed?

Søger du en innovativ kreativ C# udvikler, med speciale i ASP.NET, Visual Studio & HTML5/CSS3?


Så skal du se nærmere på C# udvikleren Laurits West!
Webudvikling har længe været hans passion, hvilket ses på hans arbejde og side www.csharpudvikler.dk. Her ses tydeligt at han er dedikeret i at levere et anderledes og godt resultat der er effektivt og nemt for brugeren, i den måde han arbejder med ASP.NET på - både ASP.NET MVC, men også ASP.NET Webforms.
Hans passion indebærer effektiv datakommunikation i webudvikling og er derfor glad for jQuery kombineret med AJAX og JSON for at få en dynamisk responsive side der reagerer hurtigt.
CSS3 og HTML5 kom ind under huden både på grund af personlig interesse og "leg-til-læring", men ligeledes igennem erhversmæssigt arbejde hvor han har været med til at lave en portal til at fremfinde de rigtige personer yd fra søgekriterier der skulle ligne Google (one field search) noget mere end den eksisterende løsning. Dette gjorde at projektet blev omskrevet fra bunden med fokus på effektiv kommunikation og hurtige svartider da den eksisterende løsning var alt for langsom.
Derudover blev der indbygget mange fede detaljer med at kunne kontakte konsulenter angående et job, høre til deres cv, bede dem om at opdatere det, etc. samtidigt med at man kunne se forskellige felter for hvordan de klarede sig indenfor de forskellige fremsøgte kriterier, se deres planlagte kalender med ferie, andre opgaver, etc.

Vil du have en anbefalet udvikler?

Laurits West er en anbefalet C# / .NET udvikler og ASP.NET webudvikler, som tydeligt kan ses på hans side www.csharpudvikler.dk.
Det er tydeligt at se at hans tekniske kompetencer ingenting fejler, samtidigt med at på det personlige er han vellidt af eksisterende og tidligere kollegaer og chefer, både til erhversrelevante stillinger, men ligeledes til stillinger før denne tid.

Søger du en med stærk viden og videbegærlig?

Igennem hans karriere har han været i mange forskellige brancher og systemlandskaber, som har styrket ham i hans evner som systemudvikler samt spredt hans viden til mange forskellige segmenter og områder af systemudvikling.
Lige siden han blev uddannet datamatiker i 2007 har hans "modersmål" været programmeringssproget C# / .NET, som ligeledes er det han videreuddannede sig i indenfor ASP.NET Webudvikling i 2011.
Derudover er videreudvikling et meget vigtigt element som altid skal være i fokus på grund af denne stærke trang til at lære, videreudvikle sig selv, uddanne sig yderligere.
Derfor er det også helt tydeligt at dette ikke kun er et arbejde, men en passion da hans side er gennemsyret af at være gennemarbejdet, tænkt længe og grundigt over, samt lavet et væld af lækre detaljer og funktioner til at informere og hjælpe brugeren på siden.

Dygtig udvikler med kompetencerne i orden

Der er ingen tvivl om han har mange kompetencer - mest indenfor Microsoft systemudvikling - specielt C# og .NET udvikling. Dette gør ham til en stærk webudvikler og it udvikler med mange typer opgaver han kan løse. Dette er ikke kun viden fra studietiden, men langt størstedelen er fra erhvervserfaring med et væld af spændende projekter. Nogle af disse kompetencer indebærer også ASP.NET MVC / ASP.NET Webforms, samt HTML5 og CSS3. Samtidigt med har han lavet sit website så smart så disse kompetencer løbende vedligeholder sig selv for at give et retvisende billede for hvor mange års erfaring han har med forskellige kompetencer da han er træt af og se dårligt kodede sider for udviklere, der er opdateret for 10 år siden og aldrig er rørt igen. Dette viser hvor innovativ, kreativ og dygtig en udvikler han er der gennemarbejder sine ting til perfektion og går op i detaljen.
Hvis man ser under hans anbefalinger, ser man også at der er en certificering med på vejen - hvilket viser han er dygtig til det han laver, plus han er god til at lære nyt og forstå og bruge det til noget.
De erfaringer han har draget fra tidligere stiller ham også stærkt i forhold til at se forskellige muligheder i fremtiden, og gør hans tankegang omkring projekter lidt anderledes som kan være en fordel i forhold til sparringspartner til nye projekter eller projekter der skal genskrives eller renoveres.

Er Laurits West C# udvikleren du søger?

Så kontakt ham på www.csharpudvikler.dk/Kontakt, og se om han er udvikleren til din virksomhed der kan innovere og bringe jeres løsninger op i højde med skyerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst