tirsdag den 10. september 2013

C# udvikleren er forretningsudvikler med merværdi


Laurits West har teknisk snilde, forretningsforståelse, sa
r innovativ og passioneret i at lave de korrekte løsninger uden kompromis.
Ung mand der allerede har været i brancen i mange år, og lært meget, som gør denne unge mand til en stærk forretningsdriver der skubber teknologien i virksomheden til at forny og forbedre virksomheden til det bedre.
Øget indtjening igennem mere effektive arbejdsgange, automatisering, digitalisering af trivielt og langsommeligt arbejde, er hvad denne unge herre bringer med sig.

Han er hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger og lære forretningsgange, samt se målet i forretningen og modellerne. Dette gør ham stærk i arbejdet for at drive forretningen til nye højder.
Derudover er hans konsulentgen noget der er specielt ved denne C# udvikler, da han er utroligt kundeminded og ofte har fået ros for hans gode træk til kommunikation imellem kunde, forretning og udvikling.

På grund af hans unge alder, tør han tage initiativer i træk imod ny teknologi der kan forbedre udvikling, forbedre arbejdsgange og minimere tid til udvikling af funktionalitet.
Tidligere har han holdt større præsentationer omkring HTML5 og CSS3 (herfra fik han tilnavnet Mister HTML5), og været med til at udarbejde et værktøj der drastisk forbedrede måden hvorpå hele salgsafdelingen fandt de rette kvalificerede og ledige personer til opgaver, og optimerede det værktøj der var stillet til rådighed. Derudover hjalp han til processer og værktøjer der sørgede for at vedligeholde konsulenters data og eliminere fejl, samt stærkt optimere salgsprocessen indenfor konsulentbranchen.
Dette værktøj var så stærkt så det blev overvejet om det kunne udbredes til hele norden for de resterende nordiske søsterselskaber.

C# udvikleren Laurits West, kan være teknisk kompetent, men samtidigt sikre en stærk forretningsmodel der skal sikre at data er korrekte, og eliminere yderligere fejl ensartet i softwaren. Han kan være i arkitektrollen for at se på de store linier og planlægge strategier for hvordan der konverteres til nyere mere effektiv platform, implementerer værktøjer der hjælper i forretningsprocesser, samt udvikling af mobile sites og mobil apps - enten som HTML5 eller native .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst