tirsdag den 30. april 2013

GeekCV.dk - utilize your passion!


Som udvikler og nørd er man ofte en passioneret person.
Nogle er passioneret i kode, nogle i algoritmer, nogle i forretningsprocesser, andre i databaseoptimering, andre i effektive kommunikationsformer, nogle i sikkerhed, nogle i testprocedurer. Vi er alle forskellige i vores passioner, og hvad der virkelig vækker og tænder os - men en ting har vi til fælles!
Vi har drive, vi har passion og vi er nørder!
Det er dette der giver os disse super-evner/kræfter!


Vi er rigtigt mange nørder derude som virkeligt BRÆNDER for det vi laver fordi det er vores passion! Det er noget som vi tænder på og virkelig ønsker at skal blive de bedste indenfor.
Derfor kan det være svært at finde dem som virkelig er dem der er de rigtigt gode, fordi der er ingen steder der giver dig mulighed for at vise det.

Det ønsker jeg at ændre med www.geekcv.dk!
Der er intet galt i at være nørd, og vi skal være stolte af vi har en passion der gør os nørdede fordi vi virkelig går op i de små detaljer - at vi elsker ting der er intelligente, smarte, effektive og gør din hverdag langt mere effektiv.
Det skal derfor være muligt på en nem og effektiv måde at vise hvor dygtig du rent faktisk er!
Du skal kunne blære dig uden at det skal være for besværligt!


Derfor skal du bruge Geek CV - her vil dit CV vedligeholde sig selv løbende så du ikke skal opdatere en masse tal konstant.
Derfor skal du bruge Geek CV - her vil dine kompetencer blive fremhævet fordi det er det der gør dig god.
Derfor skal du bruge Geek CV - her kan dine resultater blive præsenteret pænt, struktureret på en nem og grafisk tiltalende måde.
Derfor skal du bruge Geek CV - Du får direkte adgang til dine data fra din profil, så du har masser af muligheder for at arbejde videre med dine egne data som altid vil vedligeholde sig selv. Da det er dine data vil de blive udstillet så vil kunne indarbejde dem i andre applikationer via kald.
Derfor skal du bruge Geek CV - Det hjælper dig med at skaffe dig drømmejobbet uden at løfte en finger.


Mulighederne her skal være de samme som mange andre steder, men lavet på en mere smart måde så du ikke skal lave så meget arbejde for at finde det rigtige job. Pointen her er at det skal være simpelt, og systemet skal være automatiseret og intelligent - altså NEMT - for at vores brugere ikke skal lave mere end nødvendigt.

Så jeg forsøger at skabe en base for at udviklere kan fokusere mere på at lave deres arbejde, dygtiggøre sig, og lade cv'et arbejde for dem uden de skal lave så meget arbejde og så meget vedligeholdelse.
Dette skal gøre sig gældende både ved arbejdsløshed, men lige så meget under deres arbejde for dem der ønsker et aktivt cv der kan give dem mulighed for at finde drømmejobbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst