søndag den 28. april 2013

Udvikler CV til systemudviklerne


Nu er siden www.geekcv.dk så småt ved at tage form.
Det grafiske er ikke det bedste, men det er nogenlunde.
Fokuserer nuværende mere på funktionaliteten af sitet, og så kan redesign komme fra en grafiker med tryllestøv.
Ideen er at det skal være udviklere der skal have et cv der vedligeholder sig selv og som har mulighed for at være meget mere interaktivt overfor fremtidige firmaer.

Det smarte skal være at CV'et vedligeholder sig selv, og der er masser af muligheder i disse data.
Man kan vise hvilke teknologier der er mest i fremgang af folk der skriver de bruger dem, og hvilke teknologier der tages certificeringer i. Giver rigtigt gode muligheder for jobjægere, og jobsøgere fordi der her skal være langt mere muligheder for at gøre deres eget CV spændende ved at have de samme data som i deres statiske word/pdf cv, men her vil de automatisk opdatere sig selv. Derudover er fordelen at de kan laves langt mere dynamiske så der er mange muligheder for grafisk præsentation, muligheder for at lave spændende ansøgninger som integrerer muligheder fra dit dynamiske geek cv.

Dette er fordi at hvis du er på en platform som geek cv så er du ikke begrænset af papiret og A4-sidens begrænsninger. Du kan lave overgange, farver, former, og automatisk opdaterende tekster og figurer. Muligheder for at den der læser dit cv eller ansøgning kan se en masse data direkte der som ikke skal vedligeholdes konstant, plus at de har muligheder for at kunne søge dig meget mere dedikeret.

Mulighederne er mange både for dem der søger job, men også for dem der søger nye medarbejdere.
Der kan laves mange forskellige ting for firmaer som ønsker dygtige medarbejdere med specifikke kompetencer, men også rigtigt meget for de dygtige medarbejdere der kan vise hvorfor netop de skal ansættes.

Min plan er:
1) At lancere siden med "something big is coming.." med Death Star på for at vise dette er et sted for nørder.
2) At kunne oprette sig som bruger med almindelige oplysninger om alder, navn, adresse og telefon og email.
3) Så skal der kunne indtastes dine erhvervserfaringer
4) Lave opdatering af dine oplysninger med hvor mange års erfaring du har
5) Dernæst er det tid for studie - uddannelse, kurser, certificeringer
6) At lave integration imellem erhvervserfaring og uddannelse så man kan lave om erhvervserfaring er relevant, og har muligheder for at registrere studiejob
7) Så er det tid for den store sprint med kompetencer - at man kan skrive hvilke kompetencer man har
8) Så kommer svære del - at knytte dem til erhvervserfaring
9) Knytte kompetencer til uddannelse


Så er mulighederne uanede når man har alle disse data.
Der kan laves skabeloner for grafiske dynamiske cv'er der selv præsenterer sig selv forskelligt, med mange muligheder for at kunne lave sin egen cv side der præsenterer dig, dit cv og dine kompetencer og erhvervsinfo på en struktureret måde.

Hver cv skal nemt kunne deles så jobsøgerne eller jobjægerne stadig kan få noget ud af deres cv.

Næste del er at få firmaerne på banen. At de kan præsentere sig selv lige som de vil, og virke tiltalende for de rette mennesker og jobsøgere.

Det gode er at mulighederne er stort set uansede. Altså man kan lave tagclouds eller kompetenceskyer eller competenceclouds, at der automatisk genereres en QR code specifikt for ens CV, eller at man kan vælge at få leveret 100 QR tags stickers hjem til en som man kan klistre på ens egne fysiske CV'er eller klistre op rundt omkring i byen. Disse kan selvfølgelig også være i mange forskellige designs. At man har mulighed for at finde andre ud fra de oplysninger der er indtastet, og måske endda at man kan validere firmaer. Så de firmaer der findes på geekcv.dk kan skabe et større brand og vise hvem der har og har haft ansat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst