mandag den 5. maj 2014

Windows 8 og 8.1 - en blandet lagkage


Der er gode og dårlige oplevelser ved Windows 8.
Man skal helt klart vænne sig til at arbejde på en anden måde, og tænke over hvordan du gør ting.

Der er mange gode ting i Windows 8, såsom søgning.
Det er dejligt nemt at søge efter ting og man gør det hele tiden.
Menu'erne er blevet anderledes så fx det med man har menupunkter i venstreside under hinanden virker rigtigt godt, men samtidigt er nogle ting blevet ændret og flyttet rundt således det nu er noget andet og derfor ikke så fedt når man ikke kan finde det.
Når først man er kommet i gang med oplevelsen, er den god fordi den er ens og allround. Det kan så være lidt irriterende når man har gamle IE og nye IE for nogle gange må man bruge den gamle fordi den nye simpelthen ikke kan finde ud af det endnu.

Når det så er sagt, så halter nogle dele altså stadig.
På trods af det var Windows 8.1 (fix) vi fik på arbejdet, så er det stadig ikke helt godt nok.
Jeg skulle opsætte noget, og nu er der så tilføjet hjælpelinks på opsætningsbilleder så du kan få hjælp til det du er i gang med.
Det skulle jeg, men det dårlige var så at da trykkede på linket så kom jeg til en side hvor der stod Denne side eksisterer ikke længere.
Rimeligt dårligt, når man tænker på hvilken dårlig start Windows 8 og Windows 8.1 har fået. Netop derfor var det nok lidt vigtigt at du fik hjælpefunktionaliteten på plads, fordi det er så meget anderledes og så mange har problemer.

For mig er det bare dårlig stil at man har noget der er så ufærdigt, og ikke fixer netop det område når det kunne hjælpe på at nogle kunne finde ud af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst