fredag den 24. oktober 2014

ConnectionString "SqlConnection" - Brug et sigende navn! Udvikleren kan se fordelen


Vi har et projekt som viser en masse takst data og efter en rettelse sidste år er der opbygget ufatteligt meget forretningslogik. Derfor er dette projekt ret essentielt og logikken begynder nu at smitte af på andre projekter.
Det i sig selv er godt, MEN i et andet projekt skal vi så præsentere noget af de samme data som er i det første. For ikke at skulle opbygge samme struktur som der er lavet ovre i det andet projekt, så nu vil vi bruge dll'erne fra det første projekt så vi kan genbruge strukturen og objekterne.
DESVÆRRE for os er det så at disse dll'er pudsigt nok bruger "SqlConnection" som default, som også er den som vores nye projekt bruger. Derfor skal du vi nu lave vores eksisterende løsning om til at bruge noget andet end sqlconnection, så vi kan bruge sqlconnection til vores andre dll'er.

Jeg har altid været stor fortaler for at dine connection strings altid hedder noget unikt og noget sigende, for så støder du aldrig (eller meget sjældnere) på sådanne fejl ved at du giver dine connections strings unikke navne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst