tirsdag den 24. juli 2012

IKEA's digitale verden


Det er sjovt at læse denne nyhed omkring IKEA (http://newz.dk/ikea-kataloget-faar-et-digitalt-lag) når man selv har været med til noget af det.
Det skal give dig langt flere digitale muligheder og give dig en form for struktur på alt den information som IKEA giver dig, og dette skal bedre kunne lade sig gøre med dine digitale virkemidler som langt størstedelen af befolkningen i dag h

Netop fordi IKEA skal vokse og vokse og aldrig må stå stille, men samtidigt holde styr på alle produkter, vise dig muligheder for du måske vil se noget der passer sammen og få ideer selv til at købe mere og give dig alt den information du har behov for at du kan tage en beslutning om du vil købe noget eller noget andet eller købe mere end planlagt - så skal der ske rigtigt meget.


Det er klart det kan være noget af et virvar fordi der er så meget information, om så mange produkter, som skal have en form for relationer til hinanden, og hvornår er hvilke informationer nødvendige og brugbare for kunden.

Det er ikke ret nemt netop fordi der er så meget, plus at en forretning ikke er ens og der er ikke samme muligheder alle steder. Men der arbejdes meget ihærdigt på at få gjort en masse digitale tiltag også fordi det vil kunne skabe endnu mere salg fordi der ikke er specielt meget digitalt i dag. Jeg og stort set alle jeg kender benytter ikke deres side vitterligt meget, men bruger bare deres lokale store til at få kigget på det forskellige og så se deres katalog der eller hjemmefra men online eller digitale løsninger er ikke noget der associeres med IKEA fordi det ligesom ikke er deres koncept.
Men den digitale tidsalder er kommet over dem og de kan se at det er det der skal til fordi alle forventer app's og flere muligheder og interaktioner med alt via digitale og online multimedier og løsninger hvilket jo er fremtiden fordi vi som forbrugere forlanger det.
Så tror virkelig det er noget IKEA satser stort på.


Samme princip gør sig gældende ved at de laver de digitale kameraer i hårdt pap, og deres møbler med integrerede fjernsyn og afspillere i. Det er igen tiltag for at vise IKEA er med på beatet og vi laver innoverende løsninger der kan være moderne også. Tror det er for at det yngre publikum skal mærke det ikke "bare" er de gammeldags løsninger der "bare" er møbler, men kan være noget moderne og fedt og at de stadig skal komme til dem for at handle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du lide mit indlæg, har en kommentar, forslag eller andet på hjerte så skriv venligst